foto

Dae-yeon Lee

  • nar. 13.11.1964 (55 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jebi
2017 Ai kaen seupikeu
2016 Mooseowon iyagi 3 : hwasungeseo on sonyeo
Sunjeong
2015 Chainatawoon
Sseshibong
Sungsilhan naraui aellisu
2014 Piráti
2013 Cheongya
Dedeuendeu
Namjjeukeuro twieo
2012 Daensing kwin
2011 Sesangyeseo gajang ahreumdawoon ilbyeon
2010 Kanjeung
2009 Jageun yeonmot
2008 Nado moreuge
2007 Geukrakdo salinsageon
Salgyeol
2005 Kwang-shigi dongsaeng Kwang-tae
Redeu ai
Yeonaeui mokjeok
2004 Arahan jangpung daejakjeon
2003 Janghwa, hongryeon
Old Boy
2002 Má je pomsta
Nakta(dul)
2001 Heugsuseon
1999 Mentolky
Nae maeumui punggeum
1997 Bbeuajong
1996 Naeilro heureuneun kang

TV seriály

2019 Aitem (TV seriál)
Gutbai biwon (TV seriál)
Hlubina (TV seriál)
Jeoseutiseu (TV seriál)
2018 Geunyeoro malhal geos gateumyeon (TV seriál)
Mubeob byeonhosa (TV seriál)
2017 Geu yeojaeui bada (TV seriál)
Myeongbulheojeon (TV seriál)
Segajisaek pantaji - woojooeui byeoli (TV seriál)
Tukkapseu (TV seriál)
Uriga motjaneun iyu (TV seriál)
2016 Booleola mipoonga (TV seriál)
Gureumi geurin dalbit (TV seriál)
Gutbai miseuteo beullak (TV seriál)
Jilpoonggihoeg (TV seriál)
2015 Gomabda, adeula (TV seriál)
Hooayoo - hakgyo 2015 (TV seriál)
Oh naui gwishinnim (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Seupai (TV seriál)
2014 Bigmaen (TV seriál)
Dalryeora jangmi (TV seriál)
Ganseochiyeoljeon (TV seriál)
Taeyangeun gadeukhee (TV seriál)
2013 Eunhui (TV seriál)
Magwi (TV seriál)
Yiootjib kkotminam (TV seriál)
2012 Aidu aidu (TV seriál)
2009 Jibeuro ganeun gil (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Seupoteulaiteu (TV seriál)
2007 Jeongjoamsalmiseuteoli 8il (TV seriál)
2006 Dorothy reul chajara (TV seriál)
Somoonnam chilgongjoo (TV seriál)
2005 Boohwal (TV seriál)
Nae sarang torami (TV seriál)
Shin Don (TV seriál)
Yeolyeodol seumulmahop (TV seriál)
2004 Aillaendeu (TV seriál)
Maejik (TV seriál)
2003 Joheun saram (TV seriál)
Nun saram (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky