foto

Christophe Rouzaud

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Meurtres à Aix-en-Provence (TV film)
2015 Le Vagabond de la Baie de Somme (TV film)
Stavisky, l'escroc du siècle (TV film)
2013 Crimson Winter
2012 Manipulations (TV film)
2011 Dobývání moci
Tout est encore possible
2010 Kurýr expres
2009 Cartouche (TV film)
2008 Křížová palba
Zločin po italsku (TV film)
2006 Jean-Philippe
Mon colonel
2004 Dans la tête du tueur (TV film)
2003 Train de 16h19, Le (TV film)
2002 Pan Batignole
Veronika chce spravedlnost (TV film)
2000 Největší ženská naděje
1999 Tout baigne!
1997 Souhaitez-moi bonne chance (TV film)
1989 Romuald et Juliette
1986 L'unique

TV seriály

2013 La Source (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2012 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
On ne badine pas avec l'amour (S05E07)
Pátrací oddělení (TV seriál)
L'Homme aux deux visages (S06E04)
2008 Totožnost neznámá (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Gendarme (S03E02)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
Detektiv Giordano (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
H (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky