foto

Jérôme Keen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vrahův advokát (TV film)
2014 La loi, le combat d'une femme pour toutes les femmes (TV film)
2013 Attila Marcel
Rouge sang (TV film)
2009 École du pouvoir, L' (TV film)
2007 Blonďáček
2005 Parrains, Les
2002 Blbec na krku
Felix a Rose - Láska po francouzsku
1997 Mordbüro
1996 Netvor
1981 Le tout pour le tout (TV film)
1980 Rána deštníkem

TV seriály

2017 Le Rêve Français (TV seriál)
2013 La Source (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2010 Padlé královny (TV seriál)
Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
2006 OBAN - nebeské lodě (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Otcovský instinkt (S15E01)
2003 Frank Riva (TV seriál)
La Croix étoilée (S01E02)
Komisař Valence (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1986 Espionne et tais-toi (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Main pleine (E34)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky