foto

Jeremy Palko

  • nar. 4.2.1983 (34 let)
    LaGrange, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dreamer, The
2012 Bez kalhot
2011 Alvin a Chipmunkové 3
Beautiful Belly, A
Big Mike (TV film)
Nikdy to nevzdávej 2: The Beatdown
2009 Nezvratný osud 4
2008 Beethoven: Velký trhák
Nikdy to nevzdávej
2007 Královna ročníku

TV seriály

2017 Živí mrtví (TV seriál)
The Damned (S08E02)
Mercy (S08E01)
V nouzi poznáš přítele (S07E09)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 13 (S01E13)
Part 9 (S01E09)
Part 8 (S01E08)
další epizody (5)
Ospalá díra (TV seriál)
Pod povrchem (S02E16)
Živí mrtví (TV seriál)
Ještě není zítra (S06E12)
Rozvázat uzly (S06E11)
2014 Průměrňákovi (TV seriál)
Heckovi v sedmém nebi (S05E24)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
The Five (S04E04)
2010 Are We There Yet? (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace