foto

Christian Mazucchini

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Podnik na Pigalle
2016 Crime à Martigues (TV film)
2013 Lazare
2011 La Désintégration
2010 22 výstřelů
2008 Křížová palba
MR 73
Romero a Julie (TV film)
Un roman policier
Zločin po italsku (TV film)
2007 Maître qui laissait les enfants rêver, Le (TV film)
2005 Soudce (TV film)
2003 Zběsilost
2002 Rue des plaisirs
1998 Taxi
1996 Nénette et Boni
1995 Bye-Bye

TV seriály

2018 Caïn (TV seriál)
Sur les quais - partie 2 (S06E06)
Sur les quais - partie 1 (S06E05)
2016 Marseille (TV seriál)
La Lutte Finale (S01E08)
A voté (S01E07)
Intox (S01E04)
další epizody (4)
2015 Le Passager (TV seriál)
Icare (E03)
2014 Vlčí instinkt (TV seriál)
Přetržený vlasec (S01E01)
2012 Duo (TV seriál)
Enquêtes réservées (TV seriál)
La mort n'oublie personne (S05E02)
2011 Sparrowhawk (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Doc Martin (TV seriál)
Toute la vérité (S02E06)
2007 Un flic (TV seriál)
2006 David Nolande (TV seriál)
Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2005 Merci, les enfants vont bien! (TV seriál)
2002 Action Justice (TV seriál)
Petit café (TV seriál)
1999 Jacotte (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky