foto

Drew Neumann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Imigranti
2002 Thornberryovi na cestách
2001 Wild Thornberrys: The Origin of Donnie, The (TV film)
1986 Vykradač hrobů
1984 Biohazard
1983 Scalps

TV seriály

2016 Bunnicula (TV seriál)
2012 Bravest Warriors (TV seriál)
2007 Revisioned: Tomb Raider (TV seriál)
2003 Evil Con Carne (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1994 Veselé obludy (TV seriál)
1993 Shnookums and Meat Funny Cartoon Show (TV seriál)
1991 Æon Flux (TV seriál)

TV pořady

1991 Talk Soup (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Dream of Wires

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace