foto

Bob Cobert

  • nar. 26.10.1924 (94 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2005 Naši otcové (TV film)
1998 Milostný dopis (TV film)
1996 Trilogy of Terror II (TV film)
1993 Mladej a já
1992 Narušitelé (TV film)
1988 Bonanza: Nová generace (TV film)
1983 Last Ninja, The (TV film)
1979 Mrs. R's Daughter (TV film)
The Last Ride of the Dalton Gang (TV film)
1977 Curse of the Black Widow (TV film)
Dead of Night (TV film)
1976 Burnt Offerings
False Face
1975 Masakr v Kansas City (TV film)
Trilogy of Terror (TV film)
1974 Dracula (TV film)
Great Ice Rip-Off, The (TV film)
Kelly zvaný Samopal (TV film)
Turn of the Screw, The (TV film)
Vlčí vytí (TV film)
1973 Invasion of Carol Enders, The (TV film)
Night Strangler, The (TV film)
The Norliss Tapes (TV film)
The Picture of Dorian Gray (TV film)
1972 The Night Stalker (TV film)
1971 Night of Dark Shadows
1970 House of Dark Shadows
1968 Dead of Night: A Darkness at Blaisedon (TV film)
The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde (TV film)
1963 Ladybug Ladybug

TV seriály

1991 Temné stíny (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (12)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
Supertrain (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1968 Hidden Faces (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
1964 Young Marrieds, The (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)
1961 'Way Out (TV seriál)

Dokumentární

2004 War & Remembrance: Behind the Scenes
1996 Dark Shadows 30th Anniversary Tribute
1991 Dark Shadows: Behind the Scenes

TV pořady

1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1969 You're Putting Me On (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
1956 To Tell the Truth (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace