foto

Simon Werner

  • nar. 24.5.1971 (49 let)
    Lipsko, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das Ende der Wahrheit
Parallel Path
2018 Nevystupuj!
2017 Another Mother's Son
War Machine
2014 Wir waren Könige
2012 Polizeiruf 110 - Raubvögel (TV film)
Short Stop on the Way
2011 Niemand ist eine Insel (TV film)
2010 Revision - Apocalypse II
Rosa Roth - Das Angebot des Tages (TV film)
2009 Schwerkraft
2008 Ossi's Eleven
Polizeiruf 110 -Taximord (TV film)
2007 Witt - Auf Ewig
2004 Autobahn (studentský film)
Das Kuckucksei
2003 Der Fluch des schwarzen Schwans
Spur & Partner
2002 Hundsköpfe
2000 Tatort - Tödliches Verlangen (TV film)

TV seriály

2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bewährungsprobe (S18E19)
2016 Správná dvojka (TV seriál)
Knastelse (E65)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Töchter und Söhne (S15E09)
Kobra 11 (TV seriál)
Větrná harfa (S20E09)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Schmetterling (S13E07)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Wanderung in den Tod (S01E07)
SOKO Wismar (TV seriál)
Goldrausch (S10E11)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Leipzig kloppt (S12E04)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Ultimatum (S11E03)
Quarantäne (S10E29)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Aufstand (S10E22)
Déjà-vu (S10E03)
2009 Krupp - Eine deutsche Familie (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Abgetaucht (S05E12)
2003 Kobra 11 (TV seriál)
Soukromé očko (S07E13)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der letzte Kampf (S04E34)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E11)
1999 Strandclique, Die (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Terra X: Verräterische Spuren - Die Geschichte der Forensik (TV film)
2014 Nacistický tábor smrti: velký únik (TV film)
1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky