foto

José Vivó

  • nar. 19.5.1916
    Barcelona, Catalonia, Španělsko
  • zem. 26.7.1989 (73 let)
    Barcelona, Catalonia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 La punyalada
1988 Diario de invierno
Diputada, La
Jarrapellejos
1987 Lute: camina o revienta, El
Policía
1986 El Hermano bastardo de Dios
Noche de la ira, La
Válka bláznů
1985 Caso cerrado
El Caballero del dragón
Luces de bohemia
Padre nuestro
1984 Jardín secreto, El
Mon ami Washington
Mujer del juez, La
1983 Jih
La bestia y la espada mágica
Tlukot srdce
1982 Asesinato en el Comité Central
Diamantové náměstí
Femenino singular
Juanita la Larga (TV film)
Úl
1980 El crimen de Cuenca
Fieles sirvientes, Los
1979 Buscón, El
El día del presidente
Maminka slaví 100. narozeniny
Pes
Silnice Řím - Neapol neprůjezdná!
1978 Cabo de vara
El último guateque
Hombre que supo amar, El
Sacerdote, El
1977 Víkend
1976 Cuando los maridos se iban a la guerra
Druhá moc
La ciutat cremada
Largas vacaciones del 36, Las
Madrid, Costa Fleming
1975 Asesino no está solo, El
Vicio y la virtud, El
1974 Cebo para una adolescente
El chulo
Sex o no sex
Správný život manželský
1973 Anna a vlci
Apunte sobre Ana
Doctor, me gustan las mujeres, ¿es grave?
Flor de santidad
Vera, un cuento cruel
Šarlatové písmeno
1971 Ibéricas F.C., Las
Melancolicas, Las
1970 Certificado, El
1969 Nenas del mini-mini, Las
1961 La venganza de Don Mendo
1958 Italiani sono matti, Gli
1953 Vítáme vás, pane Marshalle
1951 La trinca del aire
1950 La noche del sábado
Tiempos felices
1949 Doce horas de vida
1948 La casa de las sonrisas
1946 Costa Brava

TV seriály

1989 Bílá válka (TV seriál)
Mundo de Juan Lobón, El (TV seriál)
1988 Olivar de Atocha, El (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)
Juncal (TV seriál)
1986 Media naranja (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
1984 Cuentos imposibles (TV seriál)
Proceso a Mariana Pineda (TV seriál)
1983 Pícaras, Las (TV seriál)
1979 Escrito en América (TV seriál)
1978 Juglar y la reina, El (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1975 El quinto jinete (TV seriál)
1974 Juan y Manuela (TV seriál)
Pintores del Prado, Los (TV seriál)
1972 Tres eran tres (TV seriál)
1971 Crónicas de un pueblo (TV seriál)
Del dicho al hecho (TV seriál)
Ficciones (TV seriál)
Las doce caras de Eva (TV seriál)
1970 Teatro de misterio (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
1966 Hermenegildo Pérez, para servirle (TV seriál)
La pequeña comedia (TV seriál)
Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace