foto

Witold Płóciennik

  • nar. 4.1.1970 (49 let)
    Zielona Góra, Lubuskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Zieja
2019 Ikar. Legenda Mietka Kosza
2018 Jako pes s kočkou
2016 Křivý dům (TV film)
Prostý příběh o vraždě
Za modrými dveřmi
2015 Carte Blanche
2011 Výmyk
2009 Piksele
2004 Zima bez ohně
2002 Má pečená kuřata (TV film)
Na swoje podobienstwo

TV seriály

2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2018 Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Ultrafialoví (TV seriál)
#strangerland (S01E10)
#hycel (S01E09)
2014 Zločin (TV seriál)
2012 Paradoks (TV seriál)
Paradoks (E13)
Kokaina (E12)
Tata (E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky