foto

Dick Kaysø

  • nar. 13.2.1947 (72 let)
    København, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Himlen falder
Julefrokosten
2008 Blå mænd
2007 Jungledyret Hugo: Fræk, flabet og fri
Láska navzdory
2006 Krummerne - så er det jul igen
2003 Arven
2002 Bertram & Co
John og Mia
2001 Jolly Roger
Pošli více cukroví
2000 Zachránci moře
1998 Mimi og madammerne
Tusindfryd (TV film)
1996 Mørkeleg
1994 Krummerne 3 - Fars gode idé
Kærlighed ved første desperate blik
Vildbassen
1993 Det forsømte forår
1992 Drobánkovi 2
1991 Drobánkovi
1990 Banana - Busters
Dagens Donna
Sneblind
1989 En afgrund af frihed
1988 Médea (TV film)
Ved vejen
1987 Peter von Scholten
1986 Valhalla
1983 Forræderne
Isfugle
1982 Den ubetænksomme elsker
Pengene eller livet
1981 Olsen-banden over alle bjerge
1979 Olsen-banden overgiver sig aldrig
1977 Olsen-banden deruda'
Skytten
1976 Gangsterens lærling
Julefrokosten
Strømer
1975 Piger i trøjen
1974 Mafiaen - det er osse mig!

TV seriály

2012 Vánoční hvězda (TV seriál)
2007 Krøniken (TV seriál)
Del 22, 3. Oktober 1972 (S04E02)
2006 Krøniken (TV seriál)
Del 21, Tre år senere, Småland, Sommeren 1972 (S04E01)
Del 20, 1969 (S03E05)
Del 19, 1968 (S03E04)
další epizody (6)
2005 Krøniken (TV seriál)
Del 15, 1962 (S02E05)
Del 14, August 1961 (S02E04)
Del 13, 1959 (S02E03)
další epizody (5)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 10, 1957 (S01E10)
Del 9, 1956 (S01E09)
Del 8, 1954 (S01E08)
další epizody (10)
2003 Forsvar (TV seriál)
Jungledyret Hugo (TV seriál)
Pohádky Hanse Christiana Andersena (TV seriál)
2002 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-7/01, del 1 (S03E05)
2001 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-24/00 (S02E01)
2000 Hotellet (TV seriál)
1998 Hjerteflimmer (TV seriál)
1996 Krummernes Jul (TV seriál)
1994 Království (TV seriál)
Et fremmed legeme (S01E03)
Alliancen kalder (S01E02)
1992 Mørklægning (TV seriál)
1985 Familien Fab (TV seriál)
1984 Anthonsen (TV seriál)
1978 Strandvaskeren (TV seriál)
1970 Huset på Christianshavn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky