foto

Pascal Obispo

  • nar. 8.1.1965 (54 let)
    Bergerac, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Tous avec Line (TV film)
1997 Les enfants de l'Olympia (TV film)
1986 Večerní úbor

TV seriály

2012 Signé Mireille Dumas (TV seriál)
2010 La Happy Hour de Canal+ (TV seriál)
2009 Chabada (TV seriál)
Scènes de ménages (TV seriál)
2003 Symphonic Show (TV seriál)
2001 Caméra café (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)

Dokumentární

2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
DiCaire Show (TV pořad)
Même le dimanche (TV pořad)
2014 Du côté de chez Dave (TV pořad)
2013 Samedi soir on chante Goldman (TV pořad)
2012 Hier encore (TV pořad)
La parenthèse inattendue (TV pořad)
Le grand show (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
Comment ça va bien! (TV pořad)
Ça va s'Cauet (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2007 Les stars se dépassent pour ELA (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
Tenue de soirée (TV pořad)
2005 La fête de la chanson française (TV pořad)
Podium (TV pořad)
2004 La chanson de l'année (TV pořad)
Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
Samedi soir avec... (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)
2002 Hyper show (TV pořad)
La grande école des fans (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tapis rouge (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 La fureur du samedi (TV pořad)
Thé ou café (TV pořad)
1995 Si on chantait (TV pořad)
1994 Vincent à l'heure (TV pořad)
1993 Taratata (TV pořad)
1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)
1986 Enfoirés, Les (TV pořad)
Élection de Miss France (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky