foto

Sonja Oppenhagen

  • nar. 11.12.1948 (72 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Kærlighed ved første hik
1994 Snøvsen ta'r springet
1993 Hjælp - min datter vil giftes
1992 Drobánkovi 2
1991 Drobánkovi
1978 Firmaskovturen
1976 Blind makker
Brand-Børge rykker ud
1974 Den kyske levemand
1971 Min søsters børn, når de er værst
1968 Min søsters børn vælter byen
Spøgelsessonaten (TV film)
1967 Min søsters børn på bryllupsrejse
1966 Min søsters børn
1965 Blå undulater, De (TV film)

TV seriály

2020 Badehotellet (TV seriál)
Besat (S07E06)
En herre fra København (S07E05)
Alsang og hærværk (S07E04)
další epizody (6)
2019 Badehotellet (TV seriál)
En ny begyndelse (S06E06)
Soldaten (S06E05)
Nye planer (S06E04)
další epizody (6)
2018 Badehotellet (TV seriál)
En kærlighedshistorie (S05E06)
Besøg sydfra (S05E05)
Hugormen (S05E04)
další epizody (6)
2017 Badehotellet (TV seriál)
Til salg (S04E07)
Skybrud (S04E06)
Ikke lutter lagkage (S04E05)
další epizody (7)
2016 Badehotellet (TV seriál)
Fodspor fra havet (S03E07)
Kortene på bordet (S03E06)
Stauning (S03E05)
další epizody (6)
2015 Juleønsket (TV seriál)
Det store opgør (E23)
Dæmonhjertet (E22)
Baalios' Grotte (E19)
další epizody (5)
Badehotellet (TV seriál)
Amandas gæster (S03E01)
Stormen (S02E07)
Sandhedens time (S02E06)
další epizody (8)
2006 Johanne i Troldeskoven (TV seriál)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
1996 Krummernes Jul (TV seriál)
1993 Jul i juleland (TV seriál)
1985 Klitgården (TV seriál)
1978 Matador (TV seriál)
1970 Huset på Christianshavn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky