foto

Ivan Herma

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Každý milion dobrý (TV film)
Krycí jméno Holec
Masaryk
Zločin v Polné (TV film)
2014 Bony a klid 2
2011 Rockstar
2009 Konec června, začátkem července (studentský film)
2008 El Paso
Vy nám taky, šéfe!

TV seriály

2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Kohoutí zápasy (S02E15)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Muž, který se vypařil (S01E03)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Diamantová svatba (S01E08)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Případy pana Janíka (E11)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

TV pořady

2015 Soudkyně Barbara (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace