foto

Ivan Herma

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Requiem 8“ moll (studentský film)
Toman
2016 Každý milion dobrý (TV film)
Krycí jméno Holec
Masaryk
Zločin v Polné (TV film)
2014 Bony a klid 2
2011 Rockstar
2009 Konec června, začátkem července (studentský film)
2008 El Paso
Vy nám taky, šéfe!

TV seriály

2020 Slunečná (TV seriál)
Jak se do lesa volá (E03)
2019 Krejzovi (TV seriál)
Velikonoční zázrak (S01E68)
2018 Specialisté (TV seriál)
Náklad smrtí (S02E34)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Kohoutí zápasy (S02E15)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Muž, který se vypařil (S01E03)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Diamantová svatba (S01E08)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Případy pana Janíka (E11)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Soudkyně Barbara (TV pořad)