foto

Babs Chula

  • nar. 22.3.1947
    Springfield, Massachusetts, USA
  • zem. 7.5.2010 (63 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Fathers & Sons
2009 Život naplno (TV film)
2008 Akta X: Chci uvěřit
Mothers&Daughters
2007 American Venus
Převtělená
2006 Home by Christmas (TV film)
Nejsmutnější kluk na celém světě
2005 After Tomorrow
The French Guy
Zločinné úmysly (TV film)
2004 Connie a Carla
Dítě na prodej (TV film)
Když do města přijdou andělé (TV film)
Seven Times Lucky
2003 Cellmates
Little Brother of War
Moving Malcolm
See Grace Fly
2002 Bitten
Croon (TV film)
Spolek machrů
2001 Last Wedding
2000 Nebezpečná láska (TV film)
Recept na úspěch (TV film)
1999 Dvojí obvinění
Late Night Sessions
Noroc
Sweetwater (TV film)
1998 Dirty
1997 Barbecue: A Love Story
Intensity (TV film)
Jitters (TV film)
Nebezpečná podoba (TV film)
Nebezpečný výlet (TV film)
Prázdná postýlka
Seduction in a Small Town (TV film)
1996 Away
For Hope (TV film)
Love Charm, The
Vražedná přítažlivost
1995 Live Bait
Power of Attorney
Výbušná lovestory
1994 My Name Is Kate (TV film)
The Raffle
Valentine's Day
1993 Dying to Remember (TV film)
Kanada
Křivé obvinění (TV film)
Trable, trable, tuplem trable (TV film)
Zlý neznámý (TV film)
1992 Killer Among Friends, A (TV film)
North of Pittsburgh
1991 Pokřivená srdce
Útěk
1989 American Boyfriends
Dítě na zakázku
Penthouse, The (TV film)
Příbuzní
Tam, kde končí hvězdy
1988 Znásilnění
1986 Mrs. Delafield Wants to Marry (TV film)
1985 Beze stopy (TV film)
Bratranec
1984 Útěk robotů

TV seriály

2009 Svatyně (TV seriál)
Konec temnoty I (S02E01)
2008 jPod (TV seriál)
2004 Days, The (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Léčba nudou (S01E07)
2002 Bliss (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
1999 These Arms of Mine (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Policejní akademie (TV seriál)
1995 Action Man (TV seriál)
Littlest Pet Shop, The (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Průvodní jevy (TV seriál)
1993 Dobrodružství ježka Soníka (TV seriál)
Double Dragon (TV seriál)
Madison (TV seriál)
1991 Kapitán Zed (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 G.I. Joe (TV seriál)
Mom P.I. (TV seriál)
1989 Camp Candy (TV seriál)
Captain N: The Game Master (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Carla a Roxy je jedna žena (S05E10)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
School's Out (S02E22)
1987 New Adventures of Beans Baxter, The (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)

Dokumentární

2007 The Green Chain
2006 Posledních 24 hodin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace