foto

Agnieszka Holland

  • nar. 28.11.1948 (69 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Shawn Hopkins
    Catch 23
    100 N Crescent Dr
    Suite 323
    Beverly Hills, CA 90210
    Tel: 310 385 4335
    Fax: 310 385 4311

Režijní filmografie

Filmy

2019 Gareth Jones
Šarlatán
2017 Přes kosti mrtvých
2014 Rosemary's Baby (TV film)
2013 Hořící keř (TV film)
2011 V temnotě
2009 Jánošík - Pravdivá historie
2006 Holka jako já - příběh Gwen Araujo (TV film)
Ve stínu Beethovena
2002 Julie na cestě domů
2001 Rána do srdce (TV film)
1999 Třetí zázrak
1997 Washingtonovo náměstí
1995 Úplné zatmění
1993 Tajemná zahrada
1992 Oliviére, Oliviére
1991 Largo desolato (TV film)
1990 Evropa, Evropa
1988 Jak zabít kněze
1985 Bittere Ernte
1982 Les cartes postales de Paris (TV film)
1981 Horečka
Osamělá žena (TV film)
1980 Proces (TV film)
1979 Provinční herci
1977 Konkurs na život
Nedělňátka (TV film)
Něco za něco (TV film)
1975 Obrazki z życia
Večer u Abdona (TV film)
1969 Hřích boha (studentský film)

TV seriály

2018 The First (TV seriál)
2017 Aféra (TV seriál)
306 (S03E06)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 63 (S05E11)
Chapter 62 (S05E10)
2015 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 37 (S03E11)
Chapter 36 (S03E10)
2012 The Killing (TV seriál)
Reflections (S02E01)
2011 The Killing (TV seriál)
Undertow (S01E09)
What You Have Left (S01E06)
2010 Treme (TV seriál)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Loterijní horečka (S06E12)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Výroky pro tisk (S05E05)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Spravedlnost (S05E10)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Kluci z rohu (S04E08)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Plán (S01E22)
Ofelie (S01E11)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Mravní malost (S03E08)
1995 JAG (TV seriál)
1993 Padlí andělé (TV seriál)

Dokumentární

2001 Golden Dreams
1985 'Kultura'

Herecká filmografie

Filmy

1997 Agnieszka Holland On the Set (TV film)
On the Set of 'Washington Square' (TV film)
1982 Výslech
1976 Jizva

Dokumentární

2016 Bratříček Karel
Droga do mistrzostwa
2014 vlna vs. břeh
2013 Návrat Agnieszky H.
2005 The 100 Greatest War Films (TV film)
2000 In the Shadow of Hollywood
1995 Total Eclipse (TV film)

TV pořady

2015 Evropské filmové ceny 2015 (TV pořad)
2014 DVTV (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
1996 Festivalové vteřiny (TV pořad)
1993 Události (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(148)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace