foto

Peter White

  • nar. 10.10.1937 (82 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Komik Henry
2007 Na jih od Pico
2006 Tenkrát a dnes (TV film)
2005 Vzestup Arnolda Schwarzeneggera (TV film)
2004 Láska na hlídání
2000 Třináct dní
1999 Výlet do Paříže
1998 Armageddon
1997 Flubber
Zbraň davového šílenství (TV film)
1996 Matka
Mr. Wrong
1994 Silueta (TV film)
1993 Dave
1991 Hitman
1990 Daughter of the Streets (TV film)
1985 The Execution (TV film)
1984 Sins of the Past (TV film)
1983 I Want to Live (TV film)
1982 Bratrská výpomoc (TV film)
Eleanor, First Lady of the World (TV film)
1980 Dan August: Murder, My Friend (TV film)
1973 Blade
1971 The Pursuit of Happiness
1970 Kluci z party

TV seriály

2008 Božská mrcha (TV seriál)
Have a Seat, Earl (S02E01)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Ďábelská hudba (S05E04)
2004 D.A., The (TV seriál)
2003 Mister Sterling (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Rozdílný mír, část 2. (S06E08)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Sex, lži a politika (S02E16)
Akta X (TV seriál)
Arkádie (S06E15)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Pouta, která svazují (S02E11)
Oběti obětí (S02E08)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Kupony strýčka Phila (S06E04)
1995 The Naked Truth (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Neochotný svědek (S12E11)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Hra s ohněm (S02E13)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Parťáci (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
Superboy (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Designing Women (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Legmen (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Boone (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Gavilan (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Fecund Hand Rose (S01E13)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
Dan August (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1967 Love Is a Many Splendored Thing (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)

Dokumentární

2011 Making the Boys

Host

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky