foto

Igor Gotesman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bláznivá pětka
2013 Le Week-End
2007 Deux vies... plus une
1996 Shaman, The

TV seriály

2002 S.O.S. 18 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2016 Bláznivá pětka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace