foto

Igor Gotesman

  • nar. 20.1.1986 (34 let)
    Krasnoyarsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2016 Bláznivá pětka

TV seriály

2019 Rodinný podnik (TV seriál)
Konečná stanice (E06)
Pastráva (E05)
Těžká práce (E04)
další epizody (6)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Edmond
Un homme pressé
2016 Bláznivá pětka
2013 Le Week-End
2007 Deux vies... plus une
1996 Shaman, The

TV seriály

2002 S.O.S. 18 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky