foto

Igor Gotesman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2016 Bláznivá pětka

Herecká filmografie

Filmy

2018 Edmond
2016 Bláznivá pětka
2013 Le Week-End
2007 Deux vies... plus une
1996 Shaman, The

TV seriály

2002 S.O.S. 18 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace