foto

David Schwartz

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Deaf Ghost
2012 Call, The
Outlaw Country (TV film)
2008 Opravdový příběh hollywoodské hvězdičky (TV film)
2007 American Family (TV film)
Byla to ona (TV film)
The Thick of It (TV film)
2006 Svatba na spadnutí (TV film)
Underfunded (TV film)
2002 Dvě na jednoho
2000 Ať žijí Beatles (TV film)
1999 My Little Assassin (TV film)
1995 Tajemství pod vodou
1994 Pomsta mrtvého muže (TV film)
Sherwoodovi na cestách

TV seriály

2018 The Good Place (TV seriál)
Rhonda, Diana, Jake, and Trent (S02E10)
Best Self (S02E09)
Leap to Faith (S02E08)
2017 Lady Dynamite (TV seriál)
Fridge Over Troubled Daughter (S02E04)
Goof Around Gang (S02E03)
Hypnopup (S02E02)
další epizody (4)
The Good Place (TV seriál)
Derek (S02E07)
Janet and Michael (S02E06)
The Trolley Problem (S02E05)
další epizody (10)
2016 Lady Dynamite (TV seriál)
Enter the Super Grisham (S01E12)
Mein Ramp (S01E11)
Knife Feelings (S01E10)
další epizody (12)
The Good Place (TV seriál)
Most Improved Player (S01E08)
The Eternal Shriek (S01E07)
What We Owe to Each Other (S01E06)
další epizody (8)
2014 Benched (TV seriál)
2012 Joudové (TV seriál)
2011 Chaos (TV seriál)
The Playboy Club (TV seriál)
2010 Running Wilde (TV seriál)
2009 Sit Down, Shut Up (TV seriál)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
The Leak (S01E17)
Greg, Schmeg (S01E16)
další epizody (8)
2007 Carpoolers (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Jeff's Wooby (S01E07)
Hard Day's Night (S01E06)
Kids (S01E05)
další epizody (7)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Cash Out (S01E10)
Ashes to Ashes (S01E09)
The Cop (S01E08)
další epizody (10)
2006 Big Day (TV seriál)
Štvanci (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Jack McCall a jeho soud (S01E05)
Nový průzkum (S01E03)
2003 Arrested Development (TV seriál)
2002 Hidden Hills (TV seriál)
Leap of Faith (TV seriál)
2001 Murder in Small Town X (TV seriál)
Obloukovi (TV seriál)
The Ellen Show (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Cold Feet (TV seriál)
Everything's Relative (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Maximum Bob (TV seriál)
1996 Život s Rogerem (TV seriál)
1995 Zapadákov (TV seriál)
Tranquility Base (S06E23)
Let's Dance (S06E22)
Ursa Minor (S06E21)
další epizody (13)
1994 Zapadákov (TV seriál)
Realpolitik (S06E10)
Sons of the Tundra (S06E09)
Up River (S06E08)
další epizody (24)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
First Snow (S05E10)
A Cup of Joe (S05E09)
Heal Thyself (S05E08)
další epizody (25)
1992 Jack's Place (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
Crime and Punishment (S04E10)
Do the Right Thing (S04E09)
Thanksgiving (S04E08)
další epizody (23)
1991 Zapadákov (TV seriál)
Seoul Mates (S03E10)
Get Real (S03E09)
A-Hunting We Will Go (S03E08)
další epizody (17)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
Aurora Borealis: A Fairy Tale for Big People (S01E08)
A Kodiak Moment (S01E07)
Sex, Lies and Ed's Tapes (S01E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2008 Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson

TV pořady

2016 Better Late Than Never (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace