foto

Wayne Newton

  • nar. 3.4.1942 (78 let)
    Roanoke, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Puppy Love
2016 Žraločí tornádo 4 (TV film)
2013 Cesta zpátky k nule
2011 Hoodwinked Too! Hood vs. Evil
2006 Sejmi eso
2004 Elvis už odešel
Kdo je tvůj táta?
2001 Dannyho parťáci
2000 Dana Plato: The E! True Hollywood Story (TV film)
1999 Andrew Dice Clay: The E! True Hollywood Story (TV film)
1998 Elvis Is Alive! I Swear I Saw Him Eating Ding Dongs Outside the Piggly Wiggly's
1997 Bláznivá dovolená v Las Vegas
Elvis Meets Nixon (TV film)
1995 Noc muže na útěku
1993 Karate tiger 6: Nejlepší z nejlepších 2
1991 Muž se třema rukama
1990 Dobrodružství Forda Fairlanea
1989 Povolení zabíjet
1982 The Wayne Newton Special (TV film)
1976 Joys (TV film)
1973 Opryland (TV film)
1969 80 Steps to Jonah

TV seriály

2016 Dice (TV seriál)
Prestige (S01E03)
2005 The Entertainer (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Profíci a podfukáři (S01E07)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Koně se také jedí (S02E02)
1995 Odpadlík (TV seriál)
Policistou na den (S03E14)
Fresh Prince (TV seriál)
Hurá do Las Vegas (S06E08)
1994 Odpadlík (TV seriál)
Drsný jezdec (S02E12)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Pit (S06E07)
1991 Roseanne (TV seriál)
Vegas, Vegas (S04E08)
1990 Plný dům (TV seriál)
Ať žije Joey (S04E07)
1986 Sever a Jih II (TV seriál)
1967 Dee Time (TV seriál)

Dokumentární

2019 Valiant
2010 Kick in the Head: The Lure of Las Vegas, A (TV film)
2005 20 to 1 (TV seriál)
2001 War Stories with Oliver North (TV seriál)
2000 Intimate Portrait: Jenny Jones (TV film)
Wayne Newton: The E! True Hollywood Story (TV film)
1996 Real Las Vegas, The (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Brother vs. Brother (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2002 Divas: Las Vegas (TV pořad)
1999 ABC 2000: The Millennium (TV pořad)
1997 Mr. Vegas All-Night Party Starring Drew Carey (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1977 Happy Birthday, Las Vegas (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky