foto

William H. Wright

  • nar. 25.4.1902
    Lawrenceburg, Indiana, USA
  • zem. 23.7.1980 (78 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1965 Synové Katie Elderové
1945 Dobrodružství
1943 Assignment in Brittany
1942 Her Cardboard Lover

TV seriály

1967 Mannix (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Kentucky Jones (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1957 The Californians (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky