foto

Alex Dimitriades

  • nar. 28.12.1973 (44 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ruben Guthrie
2014 Carlotta (TV film)
Infinite Man, The
2010 Králové ostrova Mykonos
Summer Coda
2008 Three Blind Mice
To gamilio party
2006 Nevěstin nevlastní otec (TV film)
Vražda v lepší společnosti (TV film)
2005 Deuce Bigalow: Evropský gigolo
2004 Rozjezd (TV film)
2003 Subterano
2002 Loď duchů
2001 Hon na Skase
Spagnola, La
2000 Love of Lionel's Life, The (TV film)
1998 Head On
1995 Blue Murder (TV film)
1993 Hrozný kluk

TV seriály

2018 The Cry (TV seriál)
2017 Seven Types of Ambiguity (TV seriál)
2016 Secret City (TV seriál)
Wanted (TV seriál)
2015 The Principal (TV seriál)
2011 Facka (TV seriál)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
2002 Mladí lvi (TV seriál)
2000 Farscape (TV seriál)
The Way We Weren't (S02E05)
1997 Wildside (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)

Dokumentární

2011 The Making of The Slap (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace