foto

Barry Kivel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Q-4: Dream Corporation
2002 Turn of Faith
1998 Tělo a duše
1996 Báječný den
Past
1994 Attack of the 5 Ft.2 Women (TV film)
1993 Šišouni v New Yorku
1992 Neviditelný na útěku
1991 Bublifuk
1986 Krokodýl Dundee
1985 Turk 182!
1984 Přirozený talent

TV seriály

2003 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj vlastní soukromý lékař (S02E17)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
The Tony Danza Show (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Šíp času 1/2 (S05E26)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Plný dům (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace