foto

Piotr Grabowski

  • nar. 8.8.1968 (51 let)
    Štětín, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Komisař Blonďák
2008 Jeszcze raz
Within the Whirlwind
2006 Smrt Witolda Pileckého (TV film)
2002 Das letzte Versteck (TV film)
1994 Oczy niebieskie

TV seriály

2018 Pensjonat nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Komisarz Alex (TV seriál)
Amnezja (S11E11)
2015 Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (8)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S07E10)
Episode 9 (S07E09)
Episode 6 (S07E06)
další epizody (6)
2014 Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S06E04)
Episode 1 (S06E01)
Episode 13 (S05E13)
další epizody (7)
Czas honoru (TV seriál)
Nadajnik i morfina (S07E07)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (6)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S04E09)
Episode 5 (S03E05)
Episode 3 (S03E03)
2012 Nad rozlewiskiem... (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Siła wyższa (TV seriál)
Cud (E13)
Wizytacje (E12)
Polityka miłości (E11)
další epizody (13)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Powrót do normy (E08)
Razem czy osobno (E05)
Dzieci śmieci (E04)
další epizody (5)
Życie nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
další epizody (11)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
2010 Miłość nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (10)
2009 Dom nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Odwróceni (TV seriál)
Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
Tylko miłość (TV seriál)
2006 Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2003 Tak czy nie? (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Sława i chwała (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky