foto

Piotr Grabowski

  • nar. 8.8.1968 (52 let)
    Szczecin, Województwo zachodniopomorskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Komisař Blonďák
2010 Plama
2008 Jeszcze raz
Within the Whirlwind
2006 Smrt Witolda Pileckého (TV film)
2002 Das letzte Versteck (TV film)
1994 Oczy niebieskie

TV seriály

2020 Mały Zgon (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Usta usta (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
Episode 2 (S04E02)
2018 Pensjonat nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Komisarz Alex (TV seriál)
Amnezja (S11E11)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Manuela (S15E13)
2015 Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (8)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S07E10)
Episode 9 (S07E09)
Episode 6 (S07E06)
další epizody (6)
2014 Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S06E04)
Episode 1 (S06E01)
Episode 13 (S05E13)
další epizody (7)
Czas honoru (TV seriál)
Nadajnik i morfina (S07E07)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (6)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S04E09)
Episode 5 (S03E05)
Episode 3 (S03E03)
2012 Nad rozlewiskiem... (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Siła wyższa (TV seriál)
Cud (E13)
Wizytacje (E12)
Polityka miłości (E11)
další epizody (13)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Powrót do normy (E08)
Razem czy osobno (E05)
Dzieci śmieci (E04)
další epizody (5)
Życie nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
další epizody (11)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
2010 Miłość nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (10)
Nowa (TV seriál)
Prawdziwa miłość (E12)
Nowe życie (E11)
Bliska znajomość (E10)
další epizody (8)
Sprawiedliwi (TV seriál)
Ten ratuje cały świat (E07)
Mury (E05)
Żegota (E04)
další epizody (5)
2009 Dom nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2008 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 11 (S06E11)
Episode 10 (S06E10)
další epizody (7)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 8 (E08)
další epizody (4)
Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
Tylko miłość (TV seriál)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 8 (S05E08)
Episode 7 (S05E07)
další epizody (6)
2006 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 35 (S04E35)
2005 Kryminalni (TV seriál)
Dziennikarka (S02E02)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Zniknięcie Małgosi (S07E26)
Ślub Mariolki (S07E15)
Wesele w Leśnej Górze (S07E14)
další epizody (4)
2003 Tak czy nie? (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Siostrzana miłość (S02E06)
1997 Sława i chwała (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky