foto

Mads Rømer Brolin-Tani

  • nar. 28.6.1978 (42 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Shorta
2014 Zabijáci
2013 V hodině rysa
2012 Bewilderbeast
2009 Bratrstvo
Himlen falder

TV seriály

2019 Fred til lands (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Rita (TV seriál)
Rigtige venner (S04E04)
2011 Lykke (TV seriál)
Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Ti, co vraždí (TV seriál)
2007 Mr. Poxycat & Co. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky