foto

Panou

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vánoce minilidí (TV film)
2013 Rohy
2012 Big Time Movie (TV film)
Jak se zamilovat (v osmi lekcích) (TV film)
Underworld: Probuzení
2010 Riverworld (TV film)
The Traveler
2009 Láska na druhý pohled
X-Men Origins: Wolverine
2008 Kmen Andromeda (TV film)
Paparazzi Princess: The Paris Hilton Story (TV film)
2006 Osm statečných
Underfunded (TV film)
2004 3 muži a 3 nemluvňata
Bouře v Brooklynu (TV film)
Dlouhá cesta zpátky
2002 Bail, The
2001 Já a mé přízraky (TV film)
2000 Ukradni ten film
1999 Coming Unglued (TV film)
Divná spravedlnost (TV film)
Nejhorší zrada (TV film)
Nikdy na mne nezapomeňte (TV film)
Rocky Marciano (TV film)
1998 Akce Airborne
Jeho osobní strážce (TV film)
Proměna srdce (TV film)
Seznam mrtvých (TV film)
Vykosťovač
Válka v Zálivu (TV film)
1997 Elvis Meets Nixon (TV film)
Horká linka (TV film)
Peacekeepers (TV film)
Stopa masového vraha
1996 Nepřípustný nátlak (TV film)
1995 Míra viny (TV film)

TV seriály

2017 Chesapeake Shores (TV seriál)
Grand Openings (S02E06)
iZombie (TV seriál)
Zombie Knows Best (S03E02)
Batesův motel (TV seriál)
Návštěvní hodiny (S05E09)
2016 Frequency (TV seriál)
Deviation (E06)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Temnota za městem (S04E13)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
Let It Bleed (S06E21)
2010 Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
Here Be Dragons (E17)
The Heavens Will Rise (E16)
další epizody (11)
2008 Svatyně (TV seriál)
Zabiják (S01E05)
Svatyně pro všechny, 2. část (S01E02)
Svatyně pro všechny, 1. část (S01E01)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
2006 Blade (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Návrat, 2. část (S03E11)
Návrat, 1. část (S03E10)
Láska je Láska (TV seriál)
Lásko moje sbohem (S03E10)
Smallville (TV seriál)
Médium (S05E21)
Křehká duše (S05E18)
2005 Hvězdná brána (TV seriál)
Čtvrtý jezdec apokalypsy, část první (S09E10)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Gavin Crawford Show, The (TV seriál)
Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)
1999 I Was a Sixth Grade Alien (TV seriál)
The City (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1998 Animorphs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace