foto

Jeong-cheol Park

  • nar. 5.11.1976 (42 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gyechoonhalmang
2013 Nobeureshing
2008 Zbraň odplaty
2003 Oh! haepi dei
2001 Ipsae

TV seriály

2016 Dasi, cheotsarang (TV seriál)
2014 Cheonsang yeoja (TV seriál)
2013 Seukaendeul: Maewoo choonggyeokjukigo boododeuckhan sagun (TV seriál)
2012 Haepiending (TV seriál)
2011 Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
2010 Chohon (TV seriál)
2009 Anaega dolawatda (TV seriál)
Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Nae yeoja (TV seriál)
물병자리 (TV seriál)
2007 Jeongjoamsalmiseuteoli 8il (TV seriál)
Pureun mulgogi (TV seriál)
2006 Bomeui walcheu (TV seriál)
2002 Rimembeo (TV seriál)
Seonmul (TV seriál)
Soon soo ei Si dae (TV seriál)
2001 Hotelrieo (TV seriál)
Rooki (TV seriál)
Shin hwa (TV seriál)
2000 Deok yi (TV seriál)
1999 Namui sokdo moreugo (TV seriál)

TV pořady

2018 밤도깨비 (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad)
화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)
2011 정글의 법칙 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace