foto

Bernhard Brink

  • nar. 17.5.1952 (68 let)
    Nordhorn, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Horst Schlämmer - Isch kandidiere!
2002 Das Paradies ist eine Falle (TV film)

TV seriály

2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die richtige Intuition (S11E39)
2005 Pastewka (TV seriál)

Dokumentární

2019 So schön ist die Sächsische Schweiz (TV film)

Host

TV pořady

2020 Die besten Weihnachtshits aller Zeiten (TV pořad) - mod.
2019 50 Jahre ZDF-Hitparade (TV pořad)
Das MDR Frühlingserwachen - Die kleine Show im Siegerort (TV pořad)
Die Schlagercharts (TV pořad) - mod.
Die große Faschingsparty (TV pořad)
Die große Silvester-Schlagerparty 2019 (TV pořad)
Die schönsten Geschichten der Schlagerwelt (TV pořad)
Ich find Schlager toll (TV pořad)
Mein Lied für Dich (TV pořad)
2018 Die Schlager des Monats (TV pořad) - mod.
Die Silvestershow mit Jörg Pilawa (TV pořad)
Die große Silvester-Schlagerparty (TV pořad)
Schlager meiner Heimat (TV pořad)
Schlager-Spaß (TV pořad)
2017 Die Schlagernacht in der Berliner Waldbühne (TV pořad)
Die Silvestershow mit Jörg Pilawa (TV pořad)
Schlager im Schnee - die Klubbb3 Hüttenparty (TV pořad)
2016 Die besten Sommerhits aller Zeiten (TV pořad) - mod.
Die große ProSieben Völkerball Meisterschaft (TV pořad)
2015 Meine Schlagerwelt (TV pořad)
Schlagerparty mit Ross Antony (TV pořad)
Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Die Hits der 80er (TV pořad)
MDR um 4 (TV pořad)
So schön ist Deutschland (TV pořad)
So wird der Sommer bei uns (TV pořad)
Stefanie Hertel – Meine Stars (TV pořad)
Wiedersehen macht Freude - Axel Bulthaupt präsentiert Perlen der MDR-Unterhaltung (TV pořad)
2012 Die große Show der Weihnachtslieder (TV pořad)
Gefragt - Gejagt (TV pořad)
rbb Kneipenquiz (TV pořad)
2009 Die Schlager des Sommers - Das Open-Air-Festival (TV pořad) - účinkující, mod.
2000 U3000 (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1995 Die Schlager des Jahres (TV pořad) - účinkující, mod.
1992 Wenn die Musi spielt - das 25 Jahre Jubiläumsspecial (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1986 ZDF-Fernsehgarten (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1957 Aktuelle Schaubude (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky