foto

John Quentin

  • nar. 1935
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Zeměpisná délka (TV film)
1998 Madam Bette
Vigo
1996 La Sindrome di Stendhal
1995 The Last Englishman (TV film)
1993 Blue
Heidi, děvčátko z hor (TV film)
Krajina stínů
Wittgenstein
1991 Edvard II.
Work! (TV film)
1990 Děti z hotelu Amerika
1988 Hrst plná prachu
Synova smrt (TV film)
1982 Gándhí
1980 Žoldáci
1979 Poklad krále Šalamouna
1978 Jak se vám líbí (TV film)
Waterloo Bridge Handicap, The
1976 Hranice stínu
1975 Výkupné
1973 Muž nahoře
1971 Traitor (TV film)
1970 Emma's Time (TV film)
1968 Lásky Isadory Duncanové
1966 Days to Come (TV film)
1965 Confidence Course, The (TV film)

TV seriály

2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Temná tajemství (S14E02)
2000 Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt lorda Edgwara (S07E02)
1991 Selling Hitler (TV seriál)
1989 Great Expectations (TV seriál)
1986 Návrat Antelopy (TV seriál)
1979 Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
1975 The Love School (TV seriál)
1972 The Unpleasantness at the Bellona Club (TV seriál)
1971 Search for the Nile, The (TV seriál)
1968 The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
1964 Martin Chuzzlewit (TV seriál)

Dokumentární

2002 Evolution (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace