foto

Joseph David-Jones

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Roman Israel, Esq.
2017 Detroit
2016 Aliance
2013 5th Street
2011 Barely Legal

TV seriály

2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Star City 2046 (S01E06)
Fail-Safe (S01E05)
2014 Hysteria (TV seriál)
Inteligence (TV seriál)

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace