foto

Roswitha Schreiner

  • nar. 12.3.1965 (55 let)
    Eschweiler, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Der letzte Bissen
Große Lügen!
Rosamunde Pilcher: Zamilovaný drsňák (TV film)
2006 König der Herzen (TV film)
Sieh zu dass du Land gewinnst
2005 Ewig rauschen die Gelder (TV film)
Vera - Sicilská láska (TV film)
2004 Dicker als Wasser (studentský film)
Die to Live - Das Musikill
Macho v nesnázích (TV film)
Schöne Männer hat man nie für sich allein (TV film)
2003 Alles Samba (TV film)
2002 Bis dass dein Tod uns scheidet (TV film)
Polizeiruf 110 - Memory (TV film)
2001 Heirate mir! - Einmal ist jede(r) dran (TV film)
Jetzt bin ich dran, Liebling! (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Frau des Fleischers (TV film)
Polizeiruf 110 - Seestück mit Mädchen (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Rot ist eine schöne Farbe (TV film)
1997 Rendezvous
Tatort - Brüder (TV film)
1996 Tatort - Das Mädchen mit der Puppe (TV film)
Tatort - Der Spezialist (TV film)
Tatort - Heilig Blut (TV film)
1995 Richter und das Mädchen, Der
Tatort - Die schwarzen Bilder (TV film)
Tatort - Herz-As (TV film)
Tatort - Tod eines Auktionators (TV film)
1994 Tatort - Die Frau an der Straße (TV film)
Tatort - Mord in der Akademie (TV film)
1993 Tatort - Deserteure (TV film)
Tatort - Flucht nach Miami (TV film)
Tatort - Gefährliche Freundschaft (TV film)
1992 Tatort - Der Mörder und der Prinz (TV film)
Tatort - Tod eines Wachmanns (TV film)
Tatort - Unversöhnlich (TV film)
1989 Popelka (TV film)
1986 Tödliche Liebe (TV film)
1982 Wasser für die Blumen (TV film)
1981 Spaghetti im Abfluss

TV seriály

2017 SOKO Wismar (TV seriál)
Bittere Weihnachten (S15E12)
Der Eintänzer (S15E11)
2012 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Der Tod der Sünde (E10)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
Krim-Kongo (E01)
Červené růže (TV seriál)
2005 Pod bílými plachtami (TV seriál)
Koncert na rozloučenou (E04)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Warum lügst du? (S06E04)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
2000 Anke (TV seriál)
1998 Příteli můj 2 (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Leinen los für MS Königstein (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Inka Connection (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
Ingolf Lücks Sketchsalat (TV seriál)
Tücken des Alltags (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1991 Stíny včerejška (TV seriál)
1990 Regina auf den Stufen (TV seriál)
1989 Das Nest (TV seriál)
1987 Wartesaal zum kleinen Glück (TV seriál)
Wer erschoss Boro? (TV seriál)
1986 Alles was Recht ist (TV seriál)
Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Teufels Großmutter (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Das Findelkind (S01E20)
Hochzeitstag (S01E19)
1984 So lebten sie alle Tage (TV seriál)
1983 Ich heirate eine Familie (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2002 Ein roter Teppich für... (TV pořad)
1999 Die Karl Dall-Show (TV pořad)
TV total (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky