foto

Liselotte Pulver

  • nar. 11.10.1929 (90 let)
    Bern, Švýcarsko

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

Herecká filmografie

Filmy

2007 Scénář lásky (TV film)
1996 Alles gelogen
Das Superweib
1995 Vánoční koncert (TV film)
1988 Herbst in Lugano (TV film)
1979 Brot und Steine
1975 Ich glaube, mir brennt der Hut
Monika und die Sechzehnjährigen
1974 Orfeus v podsvětí
1972 Die Glückspirale (TV film)
Hoopers letzte Jagd (TV film)
Le trèfle à cinq feuilles
1969 Hochzeitsreise, Die
Pistolen-Jenny (TV film)
1967 Zlaté časy ve Spessartu
1966 Hokus pokus
Jeptiška
L'ombrellone
Regenmacher, Der (TV film)
Zahradník z Argenteuil
1965 Dr. med. Hiob Prätorius
1964 A Global Affair
Gentleman z Cocody
Monsieur
1963 Frühstück im Doppelbett
Téměř slušná dívka
Una chica casi formal
1962 Kohlhiesels Töchter
La Fayette
Maléfices
1961 Raz, dva, tři
1960 Das Glas Wasser
Gustav Adolfs Page
Strašidla ze Spessartu
1959 Buddenbrooks - 1. Teil
Buddenbrooks - 2. Teil
Das Schöne Abenteuer
1958 A Time to Love and a Time to Die
Helden
Hospoda ve Spessartu
Hráč
1957 Dobrodružství Arsena Lupina
Přiznání hochštaplera Felixe Krulla
Zasnoubení v Curychu
1956 Heute heiratet mein Mann
Jeanne oder Die Lerche (TV film)
Smaragden - Geschichte (TV film)
1955 Griff nach den Sternen
Hanussen
Ich denke oft an Piroschka
Uli, der Pächter
1954 Der letzte Sommer
Schule für Eheglück
Uli, der Knecht
Unsere kleine Stadt (TV film)
1953 Das Nachtgespenst
Hab Sonne im Herzen
Ich und Du
Männer im gefährlichen Alter
Von Liebe reden wir später
1952 Fritz und Friederike
Klettermaxe
1951 Heidelberger Romanze
1950 Föhn
Swiss Tour

TV seriály

1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1986 Tiroir secret, Le (TV seriál)
1973 Sesamstraße (TV seriál)

Dokumentární

2019 Lilos Lachen (TV film)
2018 Wo Träume wahr werden - 100 Jahre Bavaria Film (TV film)
2013 Die Gentlemen baten zur Kasse - a.z.
2004 René Deltgen - Der sanfte Rebell (TV film)
1997 Legenden (TV seriál)
1994 Kleiner Mann ganz groß (TV film)

Host

TV pořady

1999 Beckmann (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)
1972 Hätten Sie heut' Zeit für mich? (TV pořad)
1966 Gala de l'Unicef (TV pořad)

Fanoušci tvůrce