foto

Ralf Betz

  • nar. 15.11.1966 (54 let)
    Essen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Extinction - The G.M.O. Chronicles
2007 Der Butler und die Prinzessin (TV film)
2006 Comedy dell'Arte (TV film)
2004 Ein Baby für dich (TV film)
2003 Die Wachmänner (TV film)
Drei für Robin Hood
2001 Besuch aus Bangkok (TV film)

TV seriály

2012 MEK 8 (TV seriál)
3 ein Viertel (TV seriál)
Wahltag (E12)
Streit (E10)
Kaspretien (E08)
2008 3 ein Viertel (TV seriál)
Einbruch (E03)
Mannsbilder (TV seriál)
Two Funny - Die Sketch Comedy (TV seriál)
2007 Deutschland ist schön (TV seriál)
2006 Weibsbilder (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
2004 Stromberg (TV seriál)
2003 Geht's noch? (TV seriál)
Sechserpack (TV seriál)
2002 Die dreisten Drei - Die Comedy WG (TV seriál)
1997 Switch (TV seriál)
1994 Spott-Light (TV seriál)

TV pořady

2002 Mensch Markus - Sketch-Comedy mit Markus Maria Profitlich (TV pořad)
2001 Süßer die Brötchen nie klingen (TV pořad)
Was guckst Du?! (TV pořad)
1993 RTL Samstag Nacht (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Extinction - The G.M.O. Chronicles
2001 Besuch aus Bangkok (TV film)

TV seriály

2012 3 ein Viertel (TV seriál)
Wahltag (E12)
2008 3 ein Viertel (TV seriál)
Einbürgerung (E05)
Einbruch (E03)
2007 Deutschland ist schön (TV seriál)
2006 Weibsbilder (TV seriál)
1996 T.V. Kaiser (TV seriál)

Střihačská filmografie

TV pořady

2003 Unsere Besten (TV pořad)

Host

TV pořady

2001 Was guckst Du?! (TV pořad)
1997 Happiness (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

1997 Happiness (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky