foto

Norbert Heisterkamp

  • nar. 6.5.1962 (57 let)
    Bottrop-Kirchhellen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kartoffelsalat
2014 7 trpaslíků
2013 Achtung Polizei! - Alarm um 11Uhr11 (TV film)
Tatort - Schwindelfrei (TV film)
2012 Der Blender (TV film)
2010 Pozor na doktora (TV film)
Scheidung für Fortgeschrittene (TV film)
Super plán (TV film)
2009 Horst Schlämmer - Isch kandidiere!
2008 African Race - Die verrückte Jagd nach dem Marakunda (TV film)
Starověká šifra zkázy (TV film)
2006 7 trpaslíků
Crazy Race 3 - Sie knacken jedes Schloss (TV film)
Naše chůva je milionář (TV film)
Oko za oko (TV film)
2005 Mit Herz und Handschellen - Auge um auge (TV film)
2004 7 trpaslíků
Můj bratr je pes
Slepá patrona
2003 Ein himmlischer Freund (TV film)
Schwer verknallt (TV film)
2002 Blue Hope
Plnou parou vzad!
Voll korrekte Jungs (TV film)
Štěstí v neštěstí (TV film)
2001 Das Sams
Westend
2000 Mister Boogie
Tatort - Bittere Mandeln (TV film)
1999 Plavba Mořské hvězdy (TV film)
Rembrandt
1998 Die Mädchenfalle - Der Tod kommt online (TV film)
Edgar Wallace - Das Haus der toten Augen (TV film)
Trio, Das
1996 Der Ausbruch (TV film)

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Volný pád (S22E18)
2013 Heldt (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Naše ulice (S04E05)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
Přímo do srdce (S16E03)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Papa Bulle (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2004 Typisch Mann! (TV seriál)
Unter Brüdern (TV seriál)
2003 Beze slov (TV seriál)
Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)
2002 Axel! (TV seriál)
Bernds Hexe (TV seriál)
Der Tod ist kein Beinbruch (TV seriál)
Důkaz na dosah (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky