foto

David St. James

  • nar. 4.9.1947 (71 let)
    Honolulu, Hawaii, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 #REALITYHIGH
2011 Harley's Hill
Transformers 3
2005 Černý úsvit
Škola tance a šarmu
2004 Conversations
Speeding Ticket, The
2003 S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2002 Andělé nikdy nespí
Sestry (TV film)
2001 Donnie Darko
Supersvůdníci
2000 Bobby's Whore
Getting Away with Murder: The JonBenet Ramsey Mystery (TV film)
Nahoru, dolů
1999 Můj nejoblíbenější marťan
Pouštní bouře
1998 Alien Avengers II (TV film)
Winchell (TV film)
1997 Kontakt
L. A. - Přísně tajné
Vetřelec: Vzkříšení
Ztracený svět: Jurský park
1996 Where Truth Lies
Zločin století (TV film)
Černá ovce
1995 Cizáci (TV film)
Velva Jean Learns to Drive
White Dwarf (TV film)
Zapomeň na Paříž
1994 Policejní akademie 7: Moskevská mise
Přímý zásah
1993 Operace Monolith
Zkažená krev (TV film)
1992 Když má muž problémy

TV seriály

2018 Tady a teď (TV seriál)
From Sun Up to Sun Down (E05)
2017 Preacher (TV seriál)
Dirty Little Secret (S02E10)
2015 Shameless (TV seriál)
I'm the Liver (S05E02)
2011 Velká láska (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S05E07)
2006 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje zvláštní péče (S05E15)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
Things Fall Apart (S06E21)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
The Dover Test (S06E06)
2001 Alias (TV seriál)
Má vina (S01E09)
Západní křídlo (TV seriál)
Bartlet for America (S03E09)
2000 Will a Grace (TV seriál)
Zaměstnanec paní Walkerové (S02E10)
1997 Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Brain Salad Surgery (S04E03)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Secret Code (S07E07)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Bouře (S01E10)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Volání srdce (S02E07)
Kam patříme (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace