foto

Frédéric Restagno

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Paul Sanchez est revenu !
2015 Arrêtez-moi là
Par accident
2013 Ze všech sil
2012 Chercher le garcon
Les Vacances de Ducobu
2010 Ni reprise, ni échangée (TV film)
2009 Taková malá lež (TV film)
2008 Un roman policier
2007 Taxi 4
Čas tajemství, čas lásek (TV film)
2006 Hlavní podezřelý (TV film)
2005 Pobuda
Rosalie s'en va (TV film)
Un coin d'Azur (TV film)
2003 Affaire Dominici, L' (TV film)

TV seriály

2017 Caïn (TV seriál)
Récidive (S05E04)
2014 Vlčí instinkt (TV seriál)
Přetržený vlasec (S01E01)
2010 Paradise kemp (TV seriál)
Magique camping (S02E01)
2009 Action spéciale douanes (TV seriál)
2008 La Cour des grands (TV seriál)
2003 Le tuteur (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky