foto

Anne Jacquemin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pan profesor Foucault
2016 Le Chapeau de Mitterrand (TV film)
2015 Le port de l'oubli (TV film)
2014 La trouvaille de Juliette (TV film)
2012 Válka v hotelu Royal Palace (TV film)
2009 Beauregard (TV film)
2000 Marie-Tempête (TV film)
1999 Migrations de Vladimir, Les
1997 Enfant perdu, L' (TV film)
Páni, nebo kluci?
1996 Cri de la soie, Le
Le neuvième jour (TV film)
Passage à l'acte
Secret d'Iris, Le (TV film)
1995 Danse avec la vie (TV film)
Trois frères, Les
1994 Loupež ve vzduchu (TV film)
1988 Adorable Julia (TV film)

TV seriály

2014 Vlčí instinkt (TV seriál)
Přetržený vlasec (S01E01)
2006 Zvěrokruh (TV seriál)
2004 Zvěrokruh (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
Père et maire (TV seriál)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
1997 Entre terre et mer (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Louis Page (TV seriál)
1996 Allumettes suédoises, Les (TV seriál)
1995 Passeur d'enfants (TV seriál)
1994 La mondaine (TV seriál)
Ševcův syn (TV seriál)
1993 Maîtres du pain, Les (TV seriál)
1991 Florentine, La (TV seriál)
1989 Comtesse de Charny, La (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Le cercle de minuit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace