foto

Louis-Emmanuel Blanc

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Paul Sanchez est revenu !
2017 Z Paříže do Paříže
2014 La French
La crèche des hommes (TV film)
Vincent
2013 Mortel été (TV film)
2012 Z prezidentské kuchyně
2011 Valparaiso (TV film)
2010 Amants naufragés, Les (TV film)

TV seriály

2017 Výkupné (TV seriál)
Say What You Did (S01E08)
La Stagiaire (TV seriál)
Un étudiant modèle (S02E02)
Caïn (TV seriál)
L'info à tout prix (S05E03)
2016 Tandem (TV seriál)
2014 Résistance (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Vlčí instinkt (TV seriál)
Štvanice (S01E03)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Balle à blanc (S08E10)
2010 Soudce Bartoli (TV seriál)
Enquêtes réservées (TV seriál)
Contre-plongée (S03E07)
Entre chien et louve (S03E04)
Nováčci (TV seriál)
Un père et manque (S05E04)
2009 Action spéciale douanes (TV seriál)
Vive les vacances! (TV seriál)
2006 Les Enquêtes du Commissaire Laviolette (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Violences conjugales (S11E02)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky