foto

Yann Pradal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Péril blanc (TV film)
West End
2016 Tvář spravedlnosti (TV film)
2011 La Planque
2010 Kempink 2
2009 Envoyés très spéciaux
Un homme d'honneur (TV film)
1996 Falešný hrdina

TV seriály

2018 Aux animaux la guerre (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2017 Policajtka Barbie (TV seriál)
Ce que femme veut - partie 2 (S05E10)
Ce que femme veut - partie 1 (S05E09)
2016 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Pour qui sonne l'Angelus ? (S05E03)
2014 Alex Hugo (TV seriál)
La Traque (S01E03)
Policajtka Barbie (TV seriál)
La plus belle fille ne peut donner que ce qu'elle a (S02E07)
2011 Platane (TV seriál)
2010 Le roi, l'écureuil et la couleuvre (TV seriál)
2009 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Tangente (S01E07)
Tarif de groupe (S01E06)
Loin derrière la nuit (S01E05)
další epizody (7)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
A fleur de peau (S04E01)
2007 Greco (TV seriál)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2002 Groupe flag (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace