foto

Lyle Kessler

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Svatý z Fort Washingtonu
1992 Gladiátor
1987 Sirotci - scénář, divadelní hra
1983 Bláznivá láska

TV seriály

1982 St. Elsewhere (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2001 James Dean (TV film)
1988 To Heal a Nation (TV film)
1983 Bláznivá láska
1980 Love in a Taxi

TV seriály

1973 Barnaby Jones (TV seriál)

Dokumentární

2016 Bowery Rhapsody: The Rise and Redemption of Hollywood's Original 'Brat Pack'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace