foto

Phénix Brossard

  • nar. 26.2.1992 (27 let)
    Paris, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Little Joe
The Van
2018 Benjamin
Vaurien
2017 Marie-Francine
2016 La Bande à Juliette
Monsieur Chocolat
2015 Odjezd
2010 La Lisière

TV seriály

2018 Fiertés (TV seriál)
2017 Riviéra (TV seriál)
Klíč (S01E08)
Dar (S01E07)
Elena (S01E05)
další epizody (6)
2016 Baron noir (TV seriál)
Grenelle (S01E05)
Bleu (S01E04)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
La Mémoire enfouie (S01E09)
En Immersion (TV seriál)
De Profundis (E03)
Narcose (E02)
Les Naufragés (E01)
2014 Pátrací oddělení (TV seriál)
Extraterrestres (S08E06)
2013 Les limiers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace