foto

Laurence Heath

  • nar. 19.2.1928
    Bronx, New York, USA
  • zem. 9.1.2007 (78 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Láska navzdory osudu (TV film)
1989 Vítězství ducha
1981 Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film)
1980 Memory of Eva Ryker, The (TV film)
Stunts Unlimited (TV film)
1979 Steeletown (TV film)
1978 Beasts Are on the Streets, The (TV film)
Ski Lift to Death (TV film)
1973 Call to Danger (TV film)
1957 Valerie
1955 Canyon Crossroads
1954 Farma zvířat
1951 The Whistle at Eaton Falls

TV seriály

1986 Sins (TV seriál)
1985 Kryštof Kolumbus (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
1977 Seventh Avenue (TV seriál)
1976 Most Wanted (TV seriál)
1975 Khan! (TV seriál)
1973 Magician, The (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Beachcomber (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Flight (TV seriál)
Target (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Dr. Christian (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
1952 Orient Express (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace