foto

Kristína Kanátová

  • nar. 22.4.1992 (28 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Na prach
Pre čisté svedomie (studentský film)
2019 Malá ríša
2018 Jan Palach
2017 Čára
2016 Zázračný nos (TV film)
2015 Popster (studentský film)

TV seriály

2020 Červené pásky (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2019 Delukse (TV seriál)
Viktorov ľúbostný život (E09)
2018 Kuchyňa (TV seriál)
Oteckovia (TV seriál)
2017 Rex (TV seriál)
Stopy krvi (E12)
Nemé výkriky (E11)

Host

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)