foto

Sheila Moore

  • nar. 1938
    Wilkie, Saskatchewan, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Reverse
2007 Křižovatka: Příběh o odpuštění (TV film)
2001 Volby srdce (TV film)
2000 Christyin návrat (TV film)
Muž z Virginie (TV film)
1999 Nebeský oheň (TV film)
Než se čas naplní (TV film)
Our Guys: Outrage at Glen Ridge (TV film)
Sníh padá na cedry
Strange World (TV film)
1997 Ellen Foster (TV film)
Polární záře (TV film)
Their Second Chance (TV film)
1996 Harvey (TV film)
1995 Nejasné okolnosti (TV film)
1994 Heart of a Child (TV film)
Silueta (TV film)
Tears and Laughter: The Joan and Melissa Rivers Story (TV film)
1992 Miles from Nowhere (TV film)
1991 Mother's Justice, A (TV film)
Posing: Inspired by Three Real Stories (TV film)
Pravdu zná jen moře (TV film)
1990 Tanec řetězů
To (TV film)
Zrcadlivá kůže
1989 Sbohem, blues
1986 Nobody's Child (TV film)
1985 Líbá, Mary (TV film)
Picking Up the Pieces (TV film)
Ztráta paměti (TV film)

TV seriály

2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Posel smrti (S01E17)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Hope Island (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Well-Worn Lock (S01E08)
Poltergeist (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Excelsius Dei (S02E11)
1993 Akta X (TV seriál)
Muž z Pentagonu (S01E02)
1992 Highlander (TV seriál)
North of 60 (TV seriál)
Odyssea (TV seriál)
1990 Mom P.I. (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Cesta na druhý břeh (S05E21)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
I'm Okay, You Need Work (S02E15)
1987 New Adventures of Beans Baxter, The (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace