foto

Lubna Gourion

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 On l'appelait Ruby (TV film)
2016 Máma a já: Kalifornský sen (TV film)
Rappelle-toi (TV film)
2011 Pan chůva (TV film)
2010 Le 3e jour (TV film)
2003 Zéro défaut
2001 L'Origine du monde

TV seriály

2018 Baron noir (TV seriál)
Sorpasso (S02E08)
Diprotodon (S02E07)
Remontada (S02E06)
další epizody (7)
Capitaine Marleau (TV seriál)
Les Roseaux noirs (S02E02)
2015 Nina (TV seriál)
Qui trop embrasse (S01E06)
2013 Maison close (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
2012 Mère et Fille (TV seriál)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2002 Père et maire (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Faux sanglants (S01E03)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)

Dokumentární

1992 Mère et fille

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky