foto

Lutz Herkenrath

  • nar. 1960
    Hannover, Lower Saxony, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Matula (TV film)
2011 Místo činu: Dvojí život (TV film)
2008 Juli mit Delphin (TV film)
Liebe im Halteverbot (TV film)
2007 Free Rainer
2006 Impyho zázračný ostrov
2005 Das Zimmermädchen (TV film)
2004 Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel (TV film)
Modrá metalíza
2001 Der Schuß (TV film)
Planet der Kannibalen
1999 Anwalt Abel - In tödlicher Gefahr (TV film)
Tatort - Bienzle und der Zuckerbäcker (TV film)
1998 O jeden hřích navíc (TV film)
Operace Noah (TV film)
Polizeiruf 110 - Hetzjagd (TV film)
1997 Anwalt Abel - Erpresserspiel (TV film)
1995 Ach du Fröhliche (TV film)
Beim nächsten Kuß knall ich ihn nieder
Riziko smrti (TV film)
1992 Herr Ober!

TV seriály

2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
La vie en rose (S09E07)
2016 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der tote Koch (E04)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Krokodil (S06E08)
SOKO Wismar (TV seriál)
Über sieben Brücken (S11E24)
2012 Policie Hamburk (TV seriál)
Es grünt so grün (S07E11)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Babymacher (S01E06)
Kobra 11 (TV seriál)
Turbo & Tacho (S15E07)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Tödlicher Zauber (S07E07)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Stoprocentní ztráta (S12E06)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Papa Bulle (TV seriál)
Zwei Engel für Amor (TV seriál)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Lehká kořist (S07E09)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die blinde Zeugin (S03E15)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Freunde wie wir (TV seriál)
Mama ist unmöglich (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Selhání brzd (S02E08)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
SK Babies (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
Sonntag & Partner (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
Hafendetektiv (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Familien-Duell (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky