foto

Jack Lambert

  • nar. 13.4.1920
    Yonkers, New York, USA
  • zem. 18.2.2002 (81 let)
    Carmel, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Winchester '73 (TV film)
1963 Čtyři z Texasu
1962 Jak byl dobyt Západ
1961 The George Raft Story
1960 Freckles
1959 Alias Jesse James
Jeden den muže mimo zákon
1958 Hot Car Girl
Machine-Gun Kelly
Party Girl
1957 Chicago Confidential
1956 Backlash
Canyon River
1955 At Gunpoint
Líbej mne až k smrti
Útěk do bezpečí
1954 Vera Cruz
1953 Scared Stiff
99 River Street
1952 Blackbeard, the Pirate
Montana Belle
Zátočina řeky
1951 The Enforcer
The Secret of Convict Lake
1950 Dakota Lil
North of the Great Divide
Stars in My Crown
1949 Big Jack
Brimstone
Incident v pohraničí
The Great Gatsby
Yes Sir That's My Baby
1948 Belle Starr's Daughter
Disaster
Reaching From Heaven
River Lady
Síla zla
1947 Dick Tracy's Dilemma
New Orleans
The Unsuspected
The Vigilantes Return
1946 Abilene Town
O.S.S.
Plainsman and the Lady
The Harvey Girls
The Hoodlum Saint
Zabijáci
1945 Duffy's Tavern
Hidden Eye, The
1944 The Canterville Ghost
Till We Meet Again
1943 Bomber's Moon
Follies Girl
Hostages
Lost Angel
Stage Door Canteen
Swing Fever
The Cross of Lorraine
1942 About Face

TV seriály

1966 Felony Squad (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Frontier Circus (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1943 Seeds of Freedom

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace