foto

Gabriel Macht

  • nar. 22.1.1972 (45 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Syn herce Stephena Machta se narodil 22. ledna 1972 v New Yorku. Ve filmech se objevoval již od svých osmi let, vystudoval Carnegie Mellon School of Drama. V roce 1982 byl nominová na americkou cenu Young Artist Awards a to za film WHY WOULD I LIE? Hrál také například ve filmech TEST (2003), KAUZA CIA (2006) a v roce 2007 ve filmu VDÁŠ SE A BASTA, ve kterém ztvárnil postavu Johnnyho. Od roku 2004 je ženatý s herečkou australského původu Jacindou Barrett, v srpnu 2007 se jim narodila dcera Satine Anais Geraldine Macht.

Lenka "Mustard" Pavelková

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sam's Story
2013 Přízrak zmizelé
2011 A Bag of Hammers
S.W.A.T.: Pod palbou
2010 Láska a jiné závislosti
2009 Bílá smrt
One Way to Valhalla
Prostředníci
2008 Spirit
2007 Vdáš se, a basta!
2006 Kauza CIA
2005 Archangel (TV film)
2004 Píseň lásky samotářky
2003 Krádež legendy
Test
2002 Česká spojka
2001 Psanci Ameriky
Za nepřátelskou linií
2000 Bookie's Lament, The
Příběh Audrey Hepburnové (TV film)
101 Ways (The Things a Girl Will Do to Keep Her Volvo)
1999 Neodolatelná
1998 Adventures of Sebastian Cole, The
Objekt mé touhy
1995 Útěk ze zajetí (TV film)
1980 Why Would I Lie?

TV seriály

2018 Kravaťáci (TV seriál)
Epizoda 16 (S07E16)
Epizoda 15 (S07E15)
Epizoda 14 (S07E14)
další epizody (6)
2017 Kravaťáci (TV seriál)
Donna (S07E10)
Shame (S07E09)
100 (S07E08)
další epizody (16)
2016 Kravaťáci (TV seriál)
P.S.L. (S06E10)
The Hand That Feeds You (S06E09)
Borrowed Time (S06E08)
další epizody (16)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
Faith (S05E10)
Uninvited Guests (S05E09)
Mea Culpa (S05E08)
další epizody (16)
2014 Kravaťáci (TV seriál)
Gladiátoři (S04E10)
Odchod (S04E09)
Slabiny (S04E08)
další epizody (16)
2013 Kravaťáci (TV seriál)
Zůstaň (S03E10)
Zlá víra (S03E09)
Koncovka (S03E08)
další epizody (16)
2012 Kravaťáci (TV seriál)
V poslední chvíli (S02E10)
Nečekaný obrat (S02E09)
Zpátky do minulosti (S02E08)
další epizody (10)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Tvrdý souboj (S01E12)
Pravidla hry (S01E11)
Fiktivní společnost (S01E10)
další epizody (12)
2000 Ti druzí (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Kravaťáci (TV seriál)
To Trouble (S06E01)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
Víc než hezká tvář (S04E16)
Úmysl (S04E15)
Marnost (S04E14)
další epizody (6)
2014 Kravaťáci (TV seriál)
Gladiátoři (S04E10)
Odchod (S04E09)
Slabiny (S04E08)
další epizody (10)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Kravaťáci (TV seriál)
Borrowed Time (S06E08)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
Co je moc, to je moc (S04E11)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(182)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace