foto

Jerry Potter

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Kdo seje vítr (TV film)
Wild Wild West
1995 Scanner 2: Volkinova pomsta
1991 Osudné přátelství (TV film)
1990 Big Bad John
Misery nechce zemřít
1989 Klec smrti
1988 Červená řeka (TV film)
1987 Alamo: Třináct dní ke slávě (TV film)
L.B.J.: První léta (TV film)
Rychlý a mrtvý (TV film)
1986 Garry Shandling Show: 25th Anniversary Special, The (TV film)
1985 Get Out of My Room
1984 Kočičí zlato

TV seriály

1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Blue Thunder (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace