foto

Paul Hartman

  • nar. 1.3.1904
    San Francisco, California, USA
  • zem. 2.10.1973 (69 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Getting Away from It All (TV film)
1967 A co láska?
Snadná cesta vzhůru
The Reluctant Astronaut
1965 Those Calloways
1963 Nadšením bez sebe
Voják v dešti
1961 Time Remembered (TV film)
1960 Kdo seje vítr
1958 Hansel and Gretel (TV film)
1953 Muž na laně
1943 Higher and Higher
1941 Sunny
1935 Hříšné ženy boomské

TV seriály

1971 New Andy Griffith Show, The (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
1964 The Bing Crosby Show (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Our Man Higgins (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Back There (S02E13)
1960 Checkmate (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Playwrights '56 (TV seriál)
1954 Justice (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Pride of the Family (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
The Gulf Playhouse (TV seriál)
1951 Faith Baldwin Romance Theatre (TV seriál)
Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1951 Wonderful Town, U.S.A. (TV pořad)
1950 Ford Star Revue (TV pořad)
Four Star Revue (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace